Turistificació i pandèmia: parèntesi o inflexió

S’acaba de presentar el llibre “Turistificació Confinada“, una publicació de l’associació Alba Sud que recull les aportacions d’un complet i plural grup d’investigadors i investigadores que durant l’últim any han estat reflexionant al voltant de com la pandèmia de la covid-19 ha impactat econòmicament sobre el sector del turisme, i socialment sobre els processos de turistificació.

Aquest treball, editat per Ernest Cañada i Ivan Murray, contrasta diferentes anàlisis i diagnòstics, i planteja algunes propostes de futur. Sobretot, però, ofereix una eina des del camp acadèmic que convida a agents polítics i econòmics a agitar un debat polièdric, travessat per la geografia, l’antropologia i l’ecologia, que és necessari i que és urgent.

Click sobre la portada per accedir al PDF de la publicació

Alba Sud és defineix com un centre d’investigació i comunicació sobre la turistificació global, el treball digne i la defensa dels comuns en zones d’alt impacte turístic. En l’edició d’aquesta publicació ha comptat amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la Universitat de les Illes Balears.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s