El jovent que eixampla el marc de la lluita per la justícia climàtica

El documental “El temps que resta“, produït per l’Observatori del Deute en la Globalització i realitzat per Cintia Nakatsuka i Aleix Plana, explica com el moviment per la justícia climàtica està fent un pas endavant en un context d’emergència. Un salt quantitatiu i qualitatiu en la lluita molt marcat per l’energia d’una joventut conscenciada i compromesa, exemplificada amb la iniciativa dels Fridays for Future, i també per la determinació decidida a passar a l’acció mitjançant la desobediència civil de col·lectius com Rebel·lió o Extinció o 2020 Rebelión por el Clima.

Des de l’autoria del documental s’ha volgut posar en valor “tot el treball fet pel moviment en aquest últim any creant xarxa, connectant empaties, aprenent dels ecofeminismes i de les companyes del Sud Global i, en definitiva, eixamplant el marc de la justícia climàtica”.

Click sobre la imatge per veure el vídeo al canal a YouTube d’ODG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s