L’era del malestar. Classe, crisi i salut mental

“La ideologia dominant, la de les classes capitalistes dominants, té cada vegada més dificultats per ocultar fins a quin punt el manteniment del seu sistema d’explotació i dominació es fa reduint la vitalitat humana. I que la consciència més o menys nebulosa d’aquesta amputació en origen de l’autodeterminació com a essència de l’ésser humà, obligat a destinar la vida a l’acumulació de capital, s’expressa en profunds i massius nivells de patiment agut que s’ha convingut a anomenar malaltia mental. Al capital se li veu cada vegada més la cara criminal, però continuarà escrivint la història mentre no ho fem nosaltres…” (Ángeles Maestro, “Capitalisme, alienació i malaltia mental”)

CATARSI núm. 3, Tardor-Hivern 2020. Click sobre la imatge per accedir a l’índex de continguts i subscripció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s