“Malgrat la crisi de la Covid-19, continua el disbarat armamentista”, Pere Ortega del Centre Delàs

El nou informe publicat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau sobre la despesa militar espanyola xifra en els 20.030 milions d’euros la despesa militar per a aquest any 2020. Aquestes dades tenen en compte a part del pressupost consolidat del Ministeri de Defensa, de 10.199.000, la resta de despeses militars repartides en altres ministeris que no s’inclouen en els crèdits de Defensa. L’anàlisi destaca l’aprovació per part del Govern del PSOE des de finals de 2018 de set nous Programes Especials d’Armament (PEA), que assoleixen un total de 13.356.000 d’euros per a la fabricació d’armament entre 2019 i 2032.

Click sobre la imatge per descarregar l’informe

“Si aquesta ingent despesa militar de més de 20.000 milions anuals destinats (segons els governs) a proporcionar seguretat, s’hagués destinat a l’àmbit de la salut i dels serveis socials, de ben segur haguessin proporcionat una major seguretat a la ciutadania”, conclou l’informe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s