El racisme ens tanca… però no ens calla!

“La Llei d’estrangeria creua la vida de les persones migrades, les obliga a passar tres anys de clandestinitat. Per exemple, per la tramitació i renovació dels papers exigeix un contracte d’un any a jornada completa. Així, la precarietat del mercat laboral esdevé una barrera gegant…” La derogació d’aquesta llei és només una de les onze demandes que planteja la Tancada Contra el Racisme i pels Drets de Migrants i Refugiades que ocupa els locals de l’antiga escola Massana de Barcelona. El seu manifest desplega una taula reivindicativa a la qual ja han donat suport vora de cinc-centes entitats socials que el diumenge 27 de maig han visibilitzat la lluita migrant per la Rambla i els carrers del barri del Raval.

“La Llei d’Estrangeria és l’expressió d’un sistema racista que genera deportacions, devolucions en calent, batudes policials i internaments als CIE…” (diari Públic)

“Fa més d’un mes que un grup de migrants va tancar-se a l’antiga escola Massana de Barcelona. Des d’aleshores, han teixit aliances amb altres col·lectius i moviments i s’han reunit amb diverses administracions per exposar les seves reivindicacions.” (La Directa)

“Tenim onze punts de reclamació, i fins que no s’aprovin tots continuarem tancats a l’antiga Escola Massana”, Juan Ávila, portaveu de la Tancada Migrant (diari Ara)

“Interpel·lem partits, institucions i tots els grups que es consideren antiracistes perquè prenguin posició per escrit en relació a les nostres demandes. Perquè les paraules se les enduu el vent i hi ha gent que fa més de deu anys que és al país sense poder regularitzar la seva situació”, Vicky Columba, membre de Tras la Manta (diari Jornada)

“Hemos ido a peor porque muchos acumulamos años de problemas administrativos e irregularidad. Ahora, encima con la crisis y las reformas laborales…” Ibrahim Oumouhou (Catalunya Plural)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s