Campanya pel foment del consum en comerç just i banca ètica per part de les administracions públiques

Continua -i ja són dinou anys- la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica amb “La revolució de les butxaques” …però aquest cop, de les butxaques públiques!

Enguany, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Comerç Just -avui, 12 de maig- la campanya vol emplaçar les administracions públiques a sumar-se a la “revolució de les butxaques públiques”, és a dir, a que incorporin dins la compra pública criteris i clàusules socials per tal d’afavorir el creixement i la consolidació del comerç just i la banca ètica.

Nombroses administracions públiques han aprovat declaracions institucionals darrerament a favor de la contractació pública responsable, però la campanya demana que aquestes facin un pas més enllà.

La campanya Som Comerç Just i Banca Ètica està liderada per un consorci d’entitats format per SETEM Catalunya, Oxfam Intermon, Alternativa 3, Fiare-Banca Ètica, FETS-Finançament Ètic i Solidari i la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Tarragona.

En aquest mapa es poden consultar les activitats organitzades en el marc de la XIX edició de la campanya i aquí el manifest per fer-ne difusió i les adhesions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s