[DOCUMENTAL] Votar el dia 21 de desembre sense oblidar l’últim cop que ho vam fer: “El primer dia d’octubre”

La Directa i l’Agència UO han produit el documental “El primer dia d’octubre” que relata la jornada del referèndum d’autodeterminació del passat 1 d’octubre. Un emocionant document audiovisual que mostra des de dins i amb la veu dels protagonistes, gent anònima, aquell episodi extraordinari d’autoorganitzacio popular que va defensar les escoles del país per omplir les urnes amb dos milions i mig de vots, malgrat la repressió i la violència estatal que va provar d’impedir-ho. Bart GrugeonSarai Rua i Anmorsígol signen aquest reportatge que fa un recorregut per diferents col·legis electorals de l’1-O i que paga la pena veure’l i compartir-lo abans de tornar als mateixos col·legis el 21-D.

Els autors del documental expliquen el seu treball en aquest article publicat a La Directa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s