Dret a vot de les persones estrangeres #VotxTothom

Votar i ser votat és un dret ciutadà. Però entre el 15 i el 18% de la població catalana no pot fer-ho. Actualment els drets polítics estan lligats a la nacionalitat. La proposta de la plataforma #VotxTothom és vincular-ho a la residència i així assolir el dret a vot universal. Per aconseguir-ho cal un ampli suport social i que ciutadania, entitats, col·lectius se sumim per revertir aquesta situació de vulneració de drets i debilitat democràtica.

Al bloc de la plataforma #VotxTothom podeu llegir el manifest i adherir-vos

…i en aquest enllaç podeu recuperar un reportatge de Yeray S. Iborra on fa uns dies relatava la gestació de la iniciativa d’aquesta plataforma i on donava veu a testimonis de les 800.000 persones residents a Catalunya que no podran votar el 21-D.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s