[DIFUSIÓ] “Nòmades: migracions forçades”

La Coordinadora d’ONGD de Lleida i l’associació cultural lleidatana Humoràlia presenten enguany aquesta exposició que es pot visitar des del 9 de novembre i fins al dia 26 al vestíbul de la planta -1 de l’edifici del Centre de Cultures Transfronterer de la Universitat de Lleida (UdL). La mostra té com a finalitat difondre i promocionar l’humor en totes les seves versions mitjançant activitats multidisciplinars. S’hi presenten 50 obres seleccionades d’entre les 337 presentades, procedents de 45 països d’arreu del món.

“Nòmades: migracions Forçades” utilitza l’art gràfic com a gènere periodístic visual i de denúncia, tot sensibilitzant la societat per donar a conèixer i fer entendre les causes que provoquen els processos migratoris. D’aquesta manera remarca la importància del dret a migrar que recull la Carta dels Drets Emergents.

“Espanya es va comprometre a acollir la xifra irrisòria de 17.337 persones amb la data límit d’acollida del 26 del passat setembre. Denunciem l’incompliment inhumà del seu compromís: tan sols es va acollir el 14% de la quota acordada…” En aquest enllaç podeu llegir íntegre el parlament inaugural de l’exposició d’Humoràlia 2017.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s