[DIFUSIÓ] “Nòmades: migracions forçades”

La Coordinadora d’ONGD de Lleida i l’associació cultural lleidatana Humoràlia presenten enguany aquesta exposició que es pot visitar des del 9 de novembre i fins al dia 26 al vestíbul de la planta -1 de l’edifici del Centre de Cultures Transfronterer de la Universitat de Lleida (UdL). La mostra té com a finalitat difondre i promocionar l’humor en totes les seves versions mitjançant activitats multidisciplinars. S’hi presenten 50 obres seleccionades d’entre les 337 presentades, procedents de 45 països d’arreu del món.

“Nòmades: migracions Forçades” utilitza l’art gràfic com a gènere periodístic visual i de denúncia, tot sensibilitzant la societat per donar a conèixer i fer entendre les causes que provoquen els processos migratoris. D’aquesta manera remarca la importància del dret a migrar que recull la Carta dels Drets Emergents.

“Espanya es va comprometre a acollir la xifra irrisòria de 17.337 persones amb la data límit d’acollida del 26 del passat setembre. Denunciem l’incompliment inhumà del seu compromís: tan sols es va acollir el 14% de la quota acordada…” En aquest enllaç podeu llegir íntegre el parlament inaugural de l’exposició d’Humoràlia 2017.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s