Quin vestit ens posarem el 21 de desembre?

Pere Cardús i Roger Graells publicaven a Vilaweb ahir aquest informe, molt interessant de llegir abans de posicionar-se alegrement en relació a alguna opció determinada de les que es plantegen aquests dies per concórrer el 21D.

Ilustració al número 153 d’Hermano Lobo. 12 d’abril de 1975

D’entre les possibilitats d’anar plegades les formacions independentistes, perdó, republicanes, personalment m’inclinaria per la llista cívica sense partits. Entre les d’anar separats, potser veig amb millors ulls les llistes paraigua. Però molt em temo, cada dia més, que no ens quedarà més que l’opció final que els autors de l’article anomenen “roc a la faixa”. Fins i tot, ni tan sols això, i que no hi hagi espai més enllà d’un boicot frontal als comicis perquè els que munten aquestes eleccions les fan per guanyar-les, o dit d’una altra manera, per no deixar-se perdre-les.

Faran tot el que calgui (ja han demostrat que estan disposats a forçar la seva pròpia legalitat fins a nivells extrems) per evitar que l’independentisme les utilitzi com una eina de reagrupament o legitimació de la República. Vull dir, que preparem-nos per un escenari d’il.legalització de partits o programes o candidatures. Ens cal disposar també la roba per aquesta intempèrie…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s