tic tac tàctic

El rei dels espanyols ha acordat amb el cap de la tribu en funcions llençar el cap de l’oposició a cremar-se fent jocs malabars amb el foc emergent que les eleccions han deixat a banda i banda del bipartidisme borbònic (tic tac) Felip VI i Rajoy esperen pacients el moment, l’escenari i el clima necessaris per llançar la seva aposta real: un govern que segueixi representant els interessos que governen des de sempre el regne (tic tac) Guanyar temps per preparar el moment i la forma d’un nou executiu i un renovat ribot parlamentari en mans de l’IBEX35 i de la Troika (tic tac) Deixar primer cremar-se sola l’alternativa d’un govern progressista aritmèticament inviable i políticament complicat per després atiar la flama patriòtica de la gran coalició (tic tac) Amb o sense noves eleccions, amb o sense Rajoy ni Sánchez, amb un pacte de govern d’alta o baixa intensitat entre els seus protagonistes (tic tac) Però, en tot cas, amb la participació de PP, PSOE i C’s com a actors imprescindibles perquè res no canviï al règim del ’78 (tic tac)

image
http://factinfop.blogspot.com.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s