Seria molt fàcil, massa, fer passar la CUP “per l’aro”

Avui ho deia ben clar en Quim Arrufat a la tertúlia matinal a Can Terribas: Els qui arribats a aquesta cruïlla només fan que parlar d’investir Mas amb el vot de tots els 72 diputats independentistes ho tenen ben fàcil, només cal pressionar la CUP per terra, mar i aire durant unes setmanes fins que cedeixin. Perquè de la mateixa manera que els cupaires s’han passat la campanya electoral assegurant que no votaran Mas President, també han repetit fins l’avorriment que mai es trencarà el “procés” des de l’extrem esquerre des d’on ells tenen la responsabilitat de tensionar-lo.

Ras i curt, si no hi ha acord l’últim dia, senzillament el grup parlamentari de la CUP s’empassarà el gripau d’investir Mas Molt Honorable. El contrari seria la victòria de la minoria que vol aturar el procés constituent de la República Catalana.

image

Però cap a quina república catalana i democràtica anirem si el seu procés constituent s’engega amb un gest com aquest? Un “nou país” a base de “vella política”?

Els 62 diputats de la majoria liberal i socialdemòcrata de Junts pel Sí faran bé d’escoltar les propostes metodològiques que els arribin de la minoria dels 10 diputats anticapitalistes de la CUP.

Fins a data d’avui, el camí ha estat ben farcit de nusos gordians desllorigats gràcies a solucions imaginatives i poc ortodoxes, seguint aquella màxima d’Albert Einstein de cercar resultats diterents fent les coses de manera distinta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s